Estamos procesando tu petición.
El proceso puede tardar unos segundos.
Galería de imágenes

Documentos adjuntos

12/12/2018
Col·legi Oficial Enginyers Industrials Catalunya - Laietana, 39 Barcelona
Foro sectorial

Trobada de Representants - Encuentro de Representantes 2018

El nostre gran actiu és ser un punt de trobada per als nostres socis on compartir coneixement per a l'acció i relacionar-se. Per això i pel valor que pot tenir per a tu, hem organitzat aquesta nova trobada al voltant d'un tema d'interès comú, en el qual podràs participar activament i gaudir d'una sessió on podràs aprendre, compartir, crear, opinar i divertir-te.

__________________________________________________________________________

Nuestro gran activo es ser un punto de encuentro para nuestros socios donde compartir conocimiento para la acción y relacionarse. Por eso y por el valor que puede tener para ti, hemos organizado este nuevo encuentro alrededor de temas de interés común, en el cual podrás participar activamente y disfrutar de una sesión donde podrás aprender, compartir, opinar y divertirte.

"¿Gestionando o Liderando Conflictos?"

Les organitzacions excel·lents aprofiten els conflictes i les queixes com a base de l'evolució d'un equip i d'una organització. En aquest taller, obtindrem algunes claus per aplicar i desenvolupar estratègies enfront de conflictes i aprendrem a evolucionar del conflicte destructiu al conflicte creatiu.

Per a molts investigadors i autors com el sociobiòleg Edward O Wilson “sembla que el conflicte és l'única manera a través de la qual pugui evolucionar l'organització social i la intel·ligència humana. Tard o d'hora donarem amb la clau per conviure amb aquest caos congènit i potser ens delectarà observar-ho com la principal font de la nostra creativitat”. En aquest moment d'entorn VUCA, en el qual tot està en moviment, tant les estructures internes i externes, sembla que les situacions de conflicte tenen tendència a augmentar. Aprendre a gestionar adequadament els conflictes, pot ser una de les claus de l'avanç organitzatiu.

En aquest taller impartit per descobrirem com poder preparar-nos per competir a través del conflicte i la queixa. I a més obtindrem algunes claus per poder aplicar i desenvolupar les teves estratègies en front els conflictes.

No et perdis la nova Trobada de Representants de Socis del Club Excel·lència en Gestió, on tindràs l'oportunitat d'estrènyer llaços amb col·legues d'altres organitzacions i ampliar la teva xarxa de contactes.

Recordem que donar valor de forma sostenible a les nostres organitzacions... és clau per mantenir en el temps resultats excepcionals.

Més informació i inscripcions: aquí

Exclusiu per a representants de socis del Club Excel·lència en Gestió

__________________________________________________________________________

Las organizaciones excelentes aprovechan los conflictos y las quejas como base de la evolución de un equipo y de una organización. En este taller, obtendremos algunas claves para aplicar y desarrollar estrategias frente a conflictos y aprenderemos a evolucionar del conflicto destructivo al conflicto creativo.

Para muchos investigadores y autores como el sociobiólogo Edward O Wilson “parece que el conflicto es la única manera a través de la cual pueda evolucionar la organización social y la inteligencia humana. Tarde o temprano daremos con la clave para convivir con este caos congénito y quizás nos deleitará observarlo como la principal fuente de nuestra creatividad”. En este momento de entorno VUCA, en el cual todo está en movimiento, tanto las estructuras internas y externas, parece que las situaciones de conflicto tienen tendencia a aumentar. Aprender a gestionar adecuadamente los conflictos, puede ser una de las claves del avance organizativo.

En este taller impartido por descubriremos como poder prepararnos para competir a través del conflicto y la queja. Y además obtendremos algunas claves para poder aplicar y desarrollar tus estrategias frente los conflictos.

No te pierdas el nuevo Encuentro de Representantes de Socios del Club Excelencia en Gestión, donde tendrás la oportunidad de estrechar lazos con colegas otras organizaciones y ampliar tu red de contactos.

Más información e inscripciones: aquí

Exclusivo para representantes de socios del Club Excelencia en Gestión

__________________________________________________________________________